VIP

S-com

ACHTUNG!
LIITY VIP-LISTALLE

Slider

VIP ONLY! Potkua
markkinointiin ja bisnekseen,
tilaa uutiskirje!

VIP ONLY. Schmidt Communications auttaa yrityksiä ja ihmisiä niiden takana kasvattamaan bisneksiään, menestymään ja tätä kautta mahdollistamaan uusia elämäntapoja. Missiomme on auttaa yritystäsi herättämään kiinnostusta, erottumaan myönteisellä tavalla ja tätä kautta tukea myynnin kasvua.

Sisällöntuotanto, sisältömarkkinointi, lisäarvo, markkinointiviestintä, visuaalinen viestintä, some, brändiviestintä... kuulemme jatkuvasti puhuttavan näistä hienoista asioista kuin ne olisivat itsestäänselvyyksiä jokaiselle yrittäjälle. Niinpä niin.

Huomisen tarinat tehdään tänään ja markkinointiviestinnän härkää on tartuttava sarvista. S-Comin VIP-asiakkaana saat sähköpostiisi vinkkejä ja oivalluksia, joita olemme itse matkamme aikana tehneet. Markkinointi on kivaa ja oikein tehtynä vaikuttaa vain positiivisesti yrityksesi eri osa-alueisiin. VIPpiläisenä tiedät, mitä S-Comin officella tapahtuu – tiedotamme sinulle ensimmäisenä tulevista tuote- ja palvelulanseerauksista.

Kiitoksena liittymisestäsi lähetämme sinulle yhden ideavinkin e-kirjasta: Menesty somessa, 30 + 5 ideaa sisältömarkkinointiin. Kirja tarjoilee työkaluja sitouttavan kuvallisen someviestinnän tekemiseen ja potkii samalla hellästi persuksille muistutukseksi Instagramin hyödyntämisestä yrityksesi markkinoinnissa.

"Täydet viisi tähteä! Sisältöön on kerätty niin monipuolinen kattaus erilaisia vaihtoehtoja!"
(Menesty somessa -kirjan testilukijalta kuultua)

VIP-listalle liittyminen ei maksa mitään. Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emmekä spämmää sähköpostiasi täyteen roskaa. Tämän lupaamme.

Liity VIP-listalle