Taitava-juliste

35,00 

Rikasta sisustustasi

A1, 594 × 841 mm

Graafinen Taitava-juliste typografialla on trendikäs yksityiskohta täydentämään sisustustasi. Tyylikäs ja iso juliste on upea kunnianosoitus typografialle ja se muuttaa tylsänkin seinän kiinnostavaksi. Alakulmasta löytyvät kätevästi julisteessa toistuvat ISO 216 standardin mukaiset A-sarjan papereiden koot.

Taitava-juliste on täydellinen sinulle, joka arvostat selkeää skandinaavista sisustustyyliä ja haluat sisustaa minimalistisella taiteella. Hiottu ja tyylipuhdas mustavalkoinen juliste sopii mainiosti yhteen myös muiden taidetyylien kanssa. Kauniin kontrastin luomiseksi pue Taitava-juliste kehyksiin tai loihdi oma tauluseinäsi yhdistämällä Taitava muihin julisteisiisi ja tauluihisi.

Paperivalinnalla on suuri merkitys, valitsimme sinulle crème de la crème -materiaalivaihtoehdon 140 g julistepaperi. Mattapintaisen, päällystämättömän korkealaatuisen paperin, jossa musta toistuu syvänmustana.

Juliste painetaan tilauksesta suomalaisessa painotalossa. Postitus kotimaahan sisältyy hintaan. Postitamme Taitava-julisteen sinulle kestävässä postitusputkessa, ilman kehyksiä.

Tuotetunnus (SKU): 1002-0001-1 Osasto: